Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

ISBN 9780387385631



ISBN: 9780387385631
OKCZID: 111591859

Citace (dle ČSN ISO 690):
CAUVAIN, Stanley P. Technology of breadmaking. 2nd ed. New York: Springer, c2007. xxi, 397 s.


Anotace

 

This practical guide illuminates all aspects of breadmaking. It provides a thorough understanding of the many new developments shaping the industry and offers detailed technical coverage of the complex processes that make bread and fermented products. It examines the nature of bread products, the role of the ingredients in determining their quality, processing methods and their control, and equipment functions. In addition, the book explores the contributions of individual components and processing stages to final bread quality. It also reviews the current state of technical knowledge on breadmaking.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)