Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892028 obálek a 873434 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Yeasts: Characteristics and Identification



Rok: 2000
ISBN: 9780521573962
OKCZID: 110197760

Citace (dle ČSN ISO 690):
BARNETT, J. A. Yeasts: characteristics and identification. 3rd ed. Cambridge: Cambridge University Press, 2000. ix, 1139 s.

Hodnocení: 5.0 / 5 (6 hlasů)


Anotace

 

This new edition of the most comprehensive yeast identification and reference manual ever published has been completely revised and expanded to include almost 100 additional species and nearly 500 additional photomicrographs. Over half of the volume describes the 678 currently recognized species in a clear, easy to use layout with over 1300 high-quality photomicrographs. Readily usable keys and tables allow identification of all of the species described and a wealth of reference information broadens the scope of the book beyond identification.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)