Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906070 obálek a 876950 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food Allergy: Adverse Reactions to Food and Food Additives



Rok: 2003
ISBN: 9780632046010
OKCZID: 110199771

Citace (dle ČSN ISO 690):
SAMPSON, Hugh A, ed., SIMON, Ronald A, ed. a METCALFE, Dean D, ed. Food allergy: adverse reactions to food and food additives. 3. vyd. Oxford: Blackwell Publ., c2003. xv, 591 s.


Anotace

 

National Institutes of Health, Bethesda, MD. Comprehensive resource covers pediatric and adult adverse reactions to foods and food additives. Emphasizes the scientific basis of these adverse reactions. Addresses such contemporary issues as the management of food allergy, food toxicology, neurologic reactions, and seafood toxins. Previous edition: c1997. DNLM: Food Hypersensitivity.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)