Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906454 obálek a 877212 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Pickled, potted, and canned : how the art and science of food preserving changed the world



Autor: Sue Shephard
ISBN: 9780743255530
OKCZID: 129031007

Citace (dle ČSN ISO 690):
SHEPHARD, Sue. Pickled, potted, and canned: how the art and science of food preserving changed the world. First Simon & Schuster paperback edition. New York, NY: Simon & Schuster Paperbacks, 2006. 366 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)