Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2894072 obálek a 874508 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food Industries Manual



Rok: 1997
ISBN: 9780751404043
OKCZID: 110485554

Citace (dle ČSN ISO 690):
RANKEN, Michael D., ed., KILL, R. C., ed. a BAKER, C., ed. Food industries manual. 24th ed. London: Blackie Academic & Professional, 1997. viii, 650 s.


Anotace

 

This unique book is a well-respected, and highly successful, distillation of key information for the food industry. With authors from industry and academic world ensuring both commercial relevance and technological rigor, this book is bought by food scientists and technologists, processors, manufacturers, packagers and suppliers to the food industry. It has always been found as particularly useful for those relatively new to the industry who require quick access to well-written summaries of unfamiliar areas, and also to those longer serving individuals who require a convenient reference source to subjects that they perhaps have not needed to be up to date with in the recent past.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)