Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2904464 obálek a 876003 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Alternative Sweeteners, Third Edition, Revised and Expanded (Food Science and Technology)



Rok: 2001
ISBN: 9780824704377
OKCZID: 110184354

Citace (dle ČSN ISO 690):
NABORS, Lyn O'Brien, ed. Alternative sweeteners. 3. edit., rev. and expand. New York: Marcel Dekker, 2001. 553 s. Food science and technology. A series of monographs, textbooks, and reference books, 112..


Anotace

 

A survey of the extensive field of sucrose alternatives, detailing scientific information, technical applications, and regulatory ratings for a wide array of sweeteners. It highlights the change in status of saccharin, the increased use of polyols, and the possibilities provided by the availability of a variety of alternative sweeteners and their uses in combination. This third edition contains new chapters on neotame, tagatose, trehalose, erythritol, and aspartame-acesulfame salt.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)