Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food Lipids: Chemistry, Nutrition, and Biotechnology, Second Edition (Food Science and Technology)



Rok: 2002
ISBN: 9780824707491
OKCZID: 110155789

Citace (dle ČSN ISO 690):
AKOH, Casimir C., ed. a MIN, David B., ed. Food lipids: chemistry, nutrition and biotechnology. 2nd ed., rev. and expanded. New York: Marcel Dekker, c2002. xiii, 1005 s. Food science and technology, 117.

Hodnocení: 5.0 / 5 (6 hlasů)


Anotace

 

Highlighting the role of dietary fats in foods, human health, and disease, this book offers comprehensive presentations of lipids in food. Furnishing a solid background in lipid nomenclature and classification, it contains over 3600 bibliographic citations for more in-depth exploration of specific topics and over 530 illustrations, tables, and equations to help clarify study. With contributions of more than 40 internationally renowned experts, the book covers conjugated linoleic acids in health, and food applications of lipids. Topics include lipid oxidation in foods and tissues; the chemistry and mechanisms of lipid and antioxidant reactions; lipid biotechnology and genetic engineering; and more.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)