Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2903904 obálek a 875771 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Handbook of Vegetable Preservation and Processing (Food Science and Technology)



Rok: 2003
ISBN: 9780824743017
OKCZID: 110881101

Citace (dle ČSN ISO 690):
HUI, Y. H., ed. Handbook of vegetable preservation and processing. New York: M. Dekker, c2004. xi, 739 s. Food science and technology, 130.


Anotace

 

Representing the vanguard in the field with research from more than 35 international experts spanning governmental, industrial, and academic sectors, the Handbook of Vegetable Preservation and Processing compiles the latest science and technology in the processing and preservation of vegetables and vegetable products. This reference serves as the only guide to compile key tools used in the United States to safeguard and protect the quality of fresh and processed vegetables. A vast and contemporary source, it considers recent issues in vegetable processing safety such as modified atmosphere packaging, macroanalytical methods, and new technologies in microbial inactivation.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)