Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909516 obálek a 879138 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Handbook of Food and Beverage Fermentation Technology (Food Science and Technology, Vol. 134)



Rok: 2004
ISBN: 9780824747800
OKCZID: 110192927

Citace (dle ČSN ISO 690):
Handbook of food and beverage fermentation technology. 1. vyd. New York: Marcel Dekker, 2004. xii, 919 p. Food science and technology, 134.


Anotace

 

This reference studies an expansive range of starter cultures and manufacturing procedures for popular alcoholic beverages and bakery, dairy, meat, cereal, soy, and vegetable food products—focusing on the quality of the final food product, flavor formation, and new advances in the development of starter cultures for dairy fermentations using recent examples that depict the main species used, their characteristics, and their impact on the development of other fermented foods.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)