Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2904729 obálek a 876161 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Microstructural Principles of Food Processing Engineering (Food Engineering Series)



Rok: 1999
ISBN: 9780834212565
OKCZID: 110478205

Citace (dle ČSN ISO 690):
AGUILERA, José Miguel. Microstructural principles of food processing and engineering. 2nd ed. Gaithersburg, MD: Aspen Publishers, 1999. xiv, 432 s.


Anotace

 

An Aspen Food Engineering Series Book. This new edition provides a comprehensive reference on food microstructure, emphasizing its interdisciplinary nature, rooted in the scientific principles of food materials science and physical chemistry. The book details the techniques available to study food microstructure, examines the microstructure of basic food components and its relation to quality, and explores how microstructure is affected by specific unit operations in food process engineering. Descriptions of a number of food-related applications provide a better understanding of the complexities of the microstructural approach to food processing. Color plates.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)