Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906454 obálek a 877212 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food Safety:



Rok: 2003
ISBN: 9780851996073
OKCZID: 110186377

Citace (dle ČSN ISO 690):
D´MELLO, J. P. F., ed. Food safety. 1. vyd. Wallingford: CABI publishing, 2003. 452 s.


Anotace

 

Food safety is a concern for scientists, policy-makers and consumers especially as food poisoning outbreaks are becoming more common and as particular concerns arise over genetically modified foods. This book covers recent developments in the chemistry, biochemistry and physiological effects of toxicants that might have an impact on human health and welfare.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)