Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Innovation in food engineering : new techniques and products



Autor: Maria Laura Passos, Cláudio P. Ribeiro
ISBN: 9781420086065
NKP-CNB: boa001-mzk01001445424
OKCZID: 116047570

Citace (dle ČSN ISO 690):
PASSOS, Maria Laura, ed. a RIBEIRO, Cláudio P., ed. Innovation in food engineering: new techniques and products. Boca Raton: CRC Press, c2010. xxxiv, 721 s. Contemporary food engineering.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)