Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2913083 obálek a 881083 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Handbook of plant-based fermented food and beverage technology



Autor: Y. H. Hui
Rok: 2012
ISBN: 9781439849040
NKP-CNB: boa001-001445684
OKCZID: 115459748

Citace (dle ČSN ISO 690):
HUI, Y. H., ed. Handbook of plant-based fermented food and beverage technology. 2nd ed. Boca Raton: CRC Press, c2012. xix, 801 s.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)