Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895052 obálek a 875008 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Improving the safety of fresh fruit and vegetables



Rok: 2005
ISBN: 9780849334382
ISBN: 9781855739567
OKCZID: 110230514
Vydání: 1st publ.

Citace (dle ČSN ISO 690):
JONGEN, W. M. F., ed. Improving the safety of fresh fruit and vegetables. 1st publ. Cambridge: Woodhead Pub., 2005. xv, 639 s. Woodhead Publishing in food science and technology.


Anotace

 

With fresh produce identified as a significant source of contaminants, Improving the Safety of Fresh Fruit and Vegetables reviews research on identifying and controlling hazards and its implications for food processors. Addressing major hazards, including pathogens and pesticide residues, the text discusses ways of controlling these hazards through techniques such as HACCP and risk assessment. It analyzes the range of decontamination and preservation processes, from alternatives to hypochlorite washing systems and ozone decontamination to good practice in storage and transport. With an international team of contributors, this is an invaluable reference for those in the fruit and vegetable industry.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)