Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2893218 obálek a 874088 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Technologie potravin II



Autor: Kadlec, Pavel
Rok: 2002
ISBN: 9788070805107
NKP-CNB: cnb001705515
OCLC Number: (OCoLC)124090174
OKCZID: 110258555
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
KADLEC, Pavel. Technologie potravin II. Vyd. 1. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2002, 236 s. ISBN 80-7080-510-2.


Digitální objekty

Národní technická knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha.


Dostupné zdroje

NK Praha
Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Srovname.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)