Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Lexikon aperitivy a digestivy : chuť, použití, recepty



Autor: Pehle, Tobias
Rok: 2006
ISBN: 9788072345052
OKCZID: 110242947
Vydání: 2.vydání

Citace (dle ČSN ISO 690):
PEHLE, Tobias. Aperitivy & digestivy: lexikon : chuť, použití, recepty. Překlad Irena ŠIFALDOVÁ. 2. vyd. Čestlice: REBO Productions, 2006. 299 s.

Hodnocení: 4.0 / 5 (4 hlasů)


Anotace

 

Tento lexikon přináší vyčerpávající informace o výrobě, chuti a vůni aperitivů a digestivů včetně velkého množství krásných barevných fotografií. Čtenář se v něm rovněž dozví vše o vzniku, historii, ale také zvláštnostech těchto nápojů, seznámí se s nejznámějšími značkami a dostane se mu řady rad a tipů pro nákup, uskladnění a v neposlední řadě pro správné servírování aperitivů a digestivů. základní informace o aperitivech a digestivech a přehled druhů sklenek nápoje od A do Z systematicky uspořádané do kapitol podle hlavní výrobní suroviny, způsobu výroby a jiné charakteristiky podrobné informace o jednotlivých skupinách nápojů a nejznámější značky jednoduché symboly pro rychlou informaci o nápojích (aperitiv/digestiv, doporučená teplota podávání, tvar sklenky, cenová kategorie, země původu) velké množství kvalitních barevných fotografií přehledný rejstřík nápojů a značek (lexikon : chuť, použití, recepty).

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Databázeknih.cz
Antikvariát Avion
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)