Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891170 obálek a 872966 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Kuchařské suroviny a přísady



Rok: 1996
ISBN: 9788085871937
NKP-CNB: cnb000203647
OKCZID: 110473372

Citace (dle ČSN ISO 690):
Kuchařské suroviny a přísady: praktická ilustrovaná příručka. Přeložil Zdenka PODHAJSKÁ. Praha: Slovart, 1996, 247 s. ISBN 80-85871-93-9.

Hodnocení: 5.0 / 5 (1 hlasů)


Další vydání

  • 2. české vyd. Rok vydání: 2000



Anotace

 

Zajímavá přehlídka různých druhů zelenin, luštěnin, bylin, koření, ovoce, ořechů, obilnin, mléčných výrobků a masa. Dovídáme se, odkud základní suroviny pocházejí a jak se upravují a zpracovávají v různých částech světa.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Můj antikvariát
Československá bibliografická databáze


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)