Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895052 obálek a 875008 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rum v kuchyni | |||||||||||||||||||||
Autor: Wagnerová, Magdalena Hodnocení: 4.6 / 5 (5 hlasů) Digitální objekty
AnotaceRum jako kuchyňská a zajímavá chuťová přísada do nejrůznějších pokrmů a dezertů, pomáhá docílit mnohem důmyslnějších vůní a chutí. Kniha uvádí jeho použití v receptech na masné pokrmy, tradiční moučníky a cukrovinky, vánoční cukroví, koktejly, bowle, studené punče i teplé a vařené nápoje. Recepty obsahují přehled surovin, popis přípravy a způsob užití rumu jako komponentu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz Dostupné zdroje
|