Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906712 obálek a 877379 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Encyclopedia of Foods: A Guide to Healthy Nutrition



Rok: 2001
ISBN: 9780122198038
OKCZID: 110146961

Citace (dle ČSN ISO 690):
Encyclopedia of foods: a guide to healthy nutrition. San Diego: Academic Press, c2002. xi, 516 s.


Anotace

 

The Encyclopedia of Foods: A Guide to Healthy Nutrition is a definitive resource for what to eat for maximum health as detailed by medical and nutritional experts. This book makes the connection between health, disease, and the food we eat. The Encyclopedia describes more than 140 foods, providing information on their history, nutrient content, and medical uses. The Encyclopedia also describes the "fit kitchen", including the latest in food safety, equipment and utensils for preparing fit foods, and ways to modify favorite recipes to ensure health and taste. Details healthy eating guidelines based on the RDA food pyramid. Provides scientific basis and knowledge for specific recommendations. Beautifully illustrated. Extensive list of reliable nutrition resources. Describes the fit kitchen from the latest in food safety to equipment and utensils for preparing fit foods to ways to modify favorite recipes to ensure health and taste

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)