Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2905792 obálek a 876817 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Cheese : chemistry, physics and microbiology



Rok: 2004
ISBN: 9780122636516
ISBN: 9780122636530
ISBN: 9780122636523
OKCZID: 110185772
Vydání: 3rd ed.

Citace (dle ČSN ISO 690):
FOX, P. F., ed. Cheese: chemistry, physics, and microbiology. 3rd ed. London: Elsevier, 2005. 2 v.


Anotace

 

The market for cheese as a food ingredient has increased rapidly in recent years and now represents upto approximately 50% of cheese production in some countries. Volume II entitled Major Cheese Groups will focus on major cheese groups which is devoted to the characteristics of the principle families of cheese. Cheese: Chemistry, Physics, and Microbiology Two-Volume Set, 3E is available for purchase as a set, and as well, so are the volumes individually. *Reflects the major advances in cheese science during the last decade *Produced in a new 2-color format*Illustrated with numerous figures and tables


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)