Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907389 obálek a 877850 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Innovations in Food Packaging (Food Science and Technology International) | |||||
Rok: 2005 AnotacePackaging performs a number of functions in the containment, protection, shipment and selling of goods. Innovations in Food Packaging recognizes that food packaging is a fast-growing area that impacts upon the important areas of product shelf-life and food safety. Each chapter provides information on the scientific background, new material development and utilization, and case studies of the use of new system for perishable food products. Covers four major food packaging topics: * Theories in food packaging* Active packaging* Modified atmosphere packaging* Edible films and coatings Dostupné zdroje
|