Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906712 obálek a 877379 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Microorganisms in Foods 6: Microbial Ecology of Food Commodities (v. 6)



Rok: 2005
ISBN: 9780306486753
OKCZID: 110479258

Citace (dle ČSN ISO 690):
Microorganisms in foods. Second edition. New York: Kluwer Academic/Plenum, 2005. xvi, 763 stran.


Anotace

 

The second edition of Microorganisms in Foods 6: Microbial Ecology of Food Commodities is for those primarily interested in applied aspects of food microbiology. For 17 commodity areas, it describes the initial microbial flora and the prevalence of pathogens, the microbiological consequences of processing, typical spoilage patterns, episodes implicating those commodities with foodborne illness, and measures to control pathogens and limit spoilage. Those control measures are presented in a standardized format in line with international developments in risk management; a comprehensive index has also been added in this fully revised and much-anticipated edition.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)