Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2910945 obálek a 880058 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Wine : a scientific exploration



Rok: 2003
ISBN: 9780415247344
OCLC Number: (OCoLC)50004224
OKCZID: 110130306
Vydání: 1st pub.

Citace (dle ČSN ISO 690):
Wine: a scientific exploration. 1st pub. Editor Merton SANDLER, editor Roger PINDER. London ;, New York: Taylor & Francis, 2003, 320 s. ISBN 0-415-24734-9.


Anotace

 

Interest in wine science has grown enormously over the last two decades as the health benefits of moderate wine consumption have become firmly established in preventing heart disease and been extended to stroke, cancer and dementia. The growth of molecular biology has allowed proper investigation of grapevine identity and lineage and led to improvements in the winemaking process. This book explores the history and appreciation of wine, its early role as a medicine and modern evidence on how and why wine protects against disease. It also addresses genetic modification of the grapevine, long recognized as a natural process, and of the microbes involved in the making of wine. Pharmacologists, biochemists, epidemiologists, physicians, and public health officials will find this book not only a wealth of data, but also a fascinating read.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)