Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906070 obálek a 876950 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Top 100 Food Plants: The World's Most Important Culinary Crops



Rok: 2009
ISBN: 9780660198583
OKCZID: 110325396

Citace (dle ČSN ISO 690):
SMALL, Ernest. Top 100 food plants. Ottawa: NRC Research Press, 2009. xvii, 636 s.


Anotace

 

This monograph reviews scientific and technological information about the world's major food plants and their culinary uses. An introductory chapter discusses nutritional and other fundamental scientific aspects of plant foods. The 100 main chapters deal with a particular species or group of species. All categories of food plants are covered, including cereals, oilseeds, fruits, nuts, vegetables, legumes, herbs, spices, beverage plants and sources of industrial food extracts. Information is provided on scientific and common names, appearance, history, economic and social importance, food uses (including practical information on storage and preparation), as well as notable curiosities. There are more than 3000 literature citations in the book and the text is complemented by over 250 illustrations.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)