Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907982 obálek a 878235 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Principles of fermentation technology



Autor: Stanbury, Peter F.
Rok: 2003
ISBN: 9780750645010
OKCZID: 110618549
Vydání: 2nd ed.

Citace (dle ČSN ISO 690):
STANBURY, Peter F. Principles of fermentation technology. 2nd ed. Oxford: Butterworth Heinemann, 2003. xviii, 357 s.


Anotace

 

This second edition has been thoroughly updated to include recent advances and developments in the field of fermentation technology, focusing on industrial applications. The book now covers new aspects such as recombinant DNA techniques in the improvement of industrial micro-organisms, and includes comprehensive information on fermentation media, sterilization procedures, inocula, and fermenter design. Chapters on effluent treatment and fermentation economics are also incorporated. The text is supported by numerous clear, informative diagrams.The book is of great interest to final year and post-graduate students of applied biology, biotechnology, microbiology, biochemical and chemical engineering.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)