Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2895566 obálek a 875351 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

New Methods of Food Preservation



Rok: 1995
ISBN: 9780834213418
OKCZID: 110180539

Citace (dle ČSN ISO 690):
GOULD, Grahame W., ed. New methods of food preservation. Gaithersburg, Maryland: Aspen Publishers, 1999. xix, 324 s. A Chapman & Hall food science book.


Anotace

 

Describes in detail those new and emerging food preservation techniques that are now, or soon will be, commercially exploited.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)