Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2906456 obálek a 877214 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food Emulsions: Principles, Practices, and Techniques, Second Edition (Contemporary Food Science)



Rok: 2004
ISBN: 9780849320231
OKCZID: 110479452

Citace (dle ČSN ISO 690):
MCCLEMENTS, D. J. Food emulsions: principles, practices, and techniques. 2nd ed. Boca Raton: CRC Press, c2005. 609 s. CRC series in contemporary food science.


Anotace

 

Food Emulsions: Principles, Practice, and Techniques, Second Edition introduces the fundamentals of emulsion science and demonstrates how this knowledge can be applied to better understand and control the appearance, stability, and texture of many common and important emulsion-based foods. Revised and expanded to reflect recent developments, this second edition provides the most comprehensive and contemporary discussion of the field of food emulsions currently available. It contains practical information about the formulation, preparation, and characterization of food emulsions, as well as the fundamental knowledge needed to control and improve food emulsion properties. New features include updates of all chapters, a critical assessment of the major functional ingredients used in food emulsions, and reviews of recent advances in characterizing emulsion properties.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)