Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2907942 obálek a 878213 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Carbohydrates in Grain Legume Seeds: Improving Nutritional Quality and Agronomic Characteristics



Rok: 2001
ISBN: 9780851994673
OKCZID: 110156412


Anotace

 

The compounds making up the dry weight of seeds play a major role in determining the nutritional quality and ultimately the uses and economic value of the seed. The carbohydrate fraction can be divided into starch, fibre and soluble carbohydrates.The result of a major collaborative programme across Europe, this book covers the chemistry, nutritional value, physiology, processing and breeding/biotechnology of carbohydrates in grain legume seeds. There is currently no book available which covers the strategies for improving carbohydrates in grain legumes (peas, beans etc.) which takes into account both nutritional and agricultural requirements. This book fills that gap.Extensive section covering the topical subject of genetic manipulation techniquesInformation within the book is useful on a world wide scale


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)