Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2909516 obálek a 879138 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

ISBN 9781475768114



ISBN: 9781475768114
OKCZID: 127833002

Citace (dle ČSN ISO 690):
CALVEL, Raymond a MACGUIRE, James J., ed. The taste of bread: a translation of Le goût du pain, comment le préserver, comment le retrouver. Překlad Ronald L. WIRTZ. New York: Springer Science+Business Media, LLC, 2001. xxiv, 207 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)