Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2264656 obálek a 570600 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Laktóza a fruktóza : [co smím vůbec jíst a co mám vařit?]

Autor: Kramer-Priesch, Herta
Rok: 2009
ISBN: 9788024724874
NKP-CNB: cnb001849786
OCLC Number: (OCoLC)320215336
OKCZID: 110248962
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
KRAMER-PRIESCH, Herta. Laktóza a fruktóza: [co smím vůbec jíst a co mám vařit?]. Vyd. 1. Praha: Grada, 2009. 127 s.


Digitální objekty

Česká Digitální knihovna
Národní knihovna České republiky



Anotace

 

Pokud i vy trpíte nesnášenlivostí potravin a pokládáte si často otázku: "Co vlastně smím jíst a co si mám uvařit?", pak v této knize najdete mnoho užitečných rad: * všechno o příčinách a symptomech intolerance laktózy a fruktózy, * doporučení, jak se stravovat a mít vše pod kontrolou, * tabulky zpracovávající obsah laktózy a fruktózy v jednotlivých potravinách, * téměř 100 lahodných receptů: pečivo, polévky, hlavní jídla, přílohy a sladké. Z receptů obsažených v knize: * Bramborové knedlíky * Ořechový dort * Polévka z cukíny a celeru * Ledová čokoláda * Candát v bramborové krustě Všechny recepty jsou doplněny o tabulku výživových hodnot (včetně obsahu fruktózy a laktózy), jsou jednoduché a rychlé na přípravu a několikrát ozkoušené.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Martinus
NK Praha
Československá bibliografická databáze
Můj antikvariát


Přidat čtenářskou recenzi

Od: (54.208.73...)