Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2385996 obálek a 592234 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Lexikon aperitivů & digestivů : chuť, použití, recepty

Autor: Pehle, Tobias
Rok: 2006
ISBN: 9788072345700
NKP-CNB: cnb001636087
OCLC Number: (OCoLC)83978643
OKCZID: 110053146
Vydání: 1. vyd.

Citace (dle ČSN ISO 690):
PEHLE, Tobias. Lexikon aperitivů & digestivů: chuť, použití, recepty. 1. vyd. Čestlice: Rebo, 2006. 299 s.


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné po registraci)
Moravská zemská knihovna
Národní knihovna České republiky



Anotace

 

Lexikon obsahuje přehled nejznámějších aperitivů a digestivů s obrázky. Najdeme zde vše o jejich výrobě, aroma a chuti, co je dobré vědět o vzniku, historii a zvláštnostech těchto nápojů. V neposlední řadě jsou zde tipy pro nákup, uskladnění a servírování

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Knihy.ABZ.cz
Srovname.cz
Můj antikvariát


Přidat komentář a hodnocení

Od: (3.235.179...)