Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885700 obálek a 870160 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Introduction to Human Nutrition (The Nutrition Society Textbook)



Rok: 2002
ISBN: 9780632056248
OKCZID: 110245573

Citace (dle ČSN ISO 690):
GIBNEY, Michael J., ed., VORSTER, H. H., ed. a KOK, Frans, ed. Introduction to human nutrition. Malden, MA: Blackwell Science, 2002. xvi, 342 s. The human nutrition textbook series, 1.

Hodnocení: 5.0 / 5 (6 hlasů)


Anotace

 

Trinity College, Dublin, Ireland. First volume in a series on nutrition. Provides students with the basics of nutrition in a system and health approach. Explores core principles, application and critical thinking in key areas of knowledge. For students of nutrition and dietetics. Written in expanded-outline format. Softcover.


Dostupné zdroje

Amazon


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)