Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892855 obálek a 873897 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

The meat crisis : developing more sustainable and ethical production and consumption



Autor: Joyce D'Silva, John Webster
Rok: 2017
ISBN: 9781138673281
NKP-CNB: bod031-006407694
OKCZID: 127835707

Citace (dle ČSN ISO 690):
D'SILVA, Joyce, ed. a WEBSTER, John, ed. The meat crisis: developing more sustainable and ethical production and consumption. Second edition. London: Routledge, Taylor & Francis Group, 2017. xxii, 376 stran. Earthscan food and agriculture.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)