Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892028 obálek a 873434 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Food chemistry



Autor: Belitz Hans-Dieter
Rok: ©2009
ISBN: 9783540699354
OKCZID: 111617433
Vydání: 4th revised and extended ed.

Citace (dle ČSN ISO 690):
BELITZ, Hans-Dieter. Food chemistry. 4th revised and extended ed. Heidelberg: Springer, [2009]. xliv, 1070 stran.


Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.


Napište na knížku první komentář!

Od: (127.0.0...)