Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891170 obálek a 872966 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Laktóza a fruktóza: [co smím vůbec jíst a co mám vařit?]



Autor: Kramer-Priesch, Herta a Kiefer, Ingrid
Rok: 2009
ISBN: 9788024724874
NKP-CNB: cnb001849786
OCLC Number: (OCoLC)320215336
OKCZID: 110248962
Vydání: Vyd. 1.

Citace (dle ČSN ISO 690):
KRAMER-PRIESCH, Herta. Laktóza a fruktóza: [co smím vůbec jíst a co mám vařit?]. Vyd. 1. Praha: Grada, 2009. 127 s.

Hodnocení: 4.0 / 5 (1 hlasů)


Digitální objekty

Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)
Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Pokud i vy trpíte nesnášenlivostí potravin a pokládáte si často otázku: "Co vlastně smím jíst a co si mám uvařit?", pak v této knize najdete mnoho užitečných rad: * všechno o příčinách a symptomech intolerance laktózy a fruktózy, * doporučení, jak se stravovat a mít vše pod kontrolou, * tabulky zpracovávající obsah laktózy a fruktózy v jednotlivých potravinách, * téměř 100 lahodných receptů: pečivo, polévky, hlavní jídla, přílohy a sladké. Z receptů obsažených v knize: * Bramborové knedlíky * Ořechový dort * Polévka z cukíny a celeru * Ledová čokoláda * Candát v bramborové krustě Všechny recepty jsou doplněny o tabulku výživových hodnot (včetně obsahu fruktózy a laktózy), jsou jednoduché a rychlé na přípravu a několikrát ozkoušené.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Martinus
NK Praha
Můj antikvariát
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)