Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2885700 obálek a 870160 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

SpongeBob v kalhotách



NKP-CNB: cba001-0610905
OKCZID: 123221590


Anotace

 

Hlavolamová hra Stavitelé sestává z devíti barevných dřevěných dílků (připomínají hru Tetris), které simulují části domu, a stavitelů Stáni a Standy. Děti mají k dispozici zadání, které ukazuje, z jakých dílků má být dům sestaven. Je rovněž ukázáno, na jakém dílku má stavitel stát. Děti musí dům postavit tak, aby Stáňa či Standa (v náročnějších úlohách pak oba dva) stáli na samém vrcholu domu a měli tak stavbu pěkně pod kontrolou. Náročnost jednotlivých úloh roste, a tak zatímco ty jednodušší zvládnou pětileté děti, nejnáročnější úlohy jsou již určeny pro děti od osmi let. Hra tak s dětmi neustále roste a nehrozí, že ji po prvním vyzkoušení odloží. Protože úlohy nejsou vždy zcela jednoduché, je součástí balení i knížka, která obsahuje řešení. Hra rozvíjí logické myšlení, strategické plánování a vizuální a prostorovou představivost.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)