Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2891170 obálek a 872966 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Chyťte Bureše : superlháři : co slovo, to lež, co čin, to zločin



NKP-CNB: cba001-0904231
OKCZID: 128296496


Anotace

 

Oblíbený satirický koncept Chyťte Bureše se vrací s novým dílem unikátní stolní hry. Jsou tady Superlháři! Jejich revírem se stala Česká republika. Lžou a kradou tady ve dne v noci. Mají ale protivníky: neúnavné demonstranty, novináře a kavárenské povaleče. Kdo zvítězí? Tempo Superlhářů je vražedné! O kauzy není na české politické scéně nouze, tak máte opět co řešit. Udělejte si i tentokrát z neuvěřitelných absurdit srandu - uleví se vám a ještě strávíte příjemné chvíle s rodinou nebo přáteli. Zdokonalený herní princip, o 50% více vědomostních otázek, sbírka nejaktuálnějších skandálů a grafické zpracování do nejmenších detailů. To je Chyťte Bureše - Superlháři! Dokažte, že má lež krátké nohy a zastavte s námi superlháře! Najdete ho mezi sebou? Musíte opět prokázat neobyčejné znalosti, abyste zodpověděli nejzáludnější otázky, a odvahu trestně stíhané premiéra žadájícího o další dotace pro splnění těch nejbláznivějších úkolů. Jenom tak dokážete, že Bureš nejste právě vy! Vše, co jste milovali na předchozích dílech - a ještě mnohem víc (Ke hraní není třeba znalost předchozích dílů); Unikátní stolní hra-satira - odráží absurdní dění na české politické scéně; Hodiny a hodiny zábavy i napětí - hra jen tak neomrzí.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)