Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892855 obálek a 873897 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Artusi, Pellegrino | |
Autor: Artusi, Pellegrino
Rok: 1820-1911 Pellegrino Artusi (pronounced [pelleˈɡriːno arˈtuːzi]; Forlimpopoli, near Forlì August 4, 1820 – Florence, March 30, 1911) was an Italian businessman and writer, best known as the author of the cookbook "La scienza in cucina e l'arte di mangiare bene" (The Science of Cooking and the Art of Fine dining). |