Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2315078 obálek a 582993 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Artusi, Pellegrino

Nahlásit porušení duševního vlastnictví, nebo práva na ochranu soukromí.

Autor: Artusi, Pellegrino
Rok: 1820-1911

Biogr./Hist. údaje: Italský bankéř, autor knih o italské gastronomii.
Zdroj: Autoritní databáze Národní knihovny ČR

Pellegrino Artusi

Pellegrino Artusi (pronounced [pelleˈɡriːno arˈtuːzi]; Forlimpopoli, near Forlì August 4, 1820 – Florence, March 30, 1911) was an Italian businessman and writer, best known as the author of the cookbook "La scienza in cucina e l'arte di mangiare bene" (The Science of Cooking and the Art of Fine dining).

Pro přidání, nebo úpravu fotografie autora se prosím přihlaste: