Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2896830 obálek a 875360 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Konzervování



Autor: Schwartz, Oded a O'Leary, Ian
Rok: 2010
ISBN: 9788024914923
NKP-CNB: cnb002159206
OCLC Number: (OCoLC)703551728
OKCZID: 110779909
Vydání: Vyd. 2.

Citace (dle ČSN ISO 690):
SCHWARTZ, Oded. Konzervování. Vyd. 2. Praha: Ikar, 2010. 191 s.

Hodnocení: 3.5 / 5 (6 hlasů)


Digitální objekty

Moravská zemská knihovna v Brně (dostupné pouze v této knihovně)
Národní digitální knihovna (dostupné pouze v této knihovně)



Anotace

 

Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

NK Praha
Svaz českých nakladatelů a knihkupců
Knihy.ABZ.cz
Databázeknih.cz
Československá bibliografická databáze
KNIHCENTRUM.cz
Antikvariát Avion


Přidat komentář a hodnocení

Od: (127.0.0...)