Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3143412 obálek a 948809 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Lexikon těstovin: historie, příprava a podávání, recepty

Autor: Pehle, Tobias a Andrich, Birgit
Rok: 2006
ISBN: 9788072345694
NKP-CNB: cnb001636086
OCLC Number: (OCoLC)85543572
OCLC Number: (ocolc)85543572
OKCZID: 110012468
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
PEHLE, Tobias. Lexikon těstovin: historie, příprava a podávání, recepty. 1. vyd. Čestlice: Rebo, 2006. 299 s.

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Anotace

Co musíte vědět o výrobě, těstu, domácí přípravě, přehled rozmanitých druhů, jak vařit, podávat a uchovávat těstoviny, klasické recepty, regionální speciality, těstoviny z celého světa, to vše najdete v praktické knize s polstrovanou vazbou v krásné, barevné úpravě hojně doplněné názornými fotografiemi.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení