Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3142702 obálek a 948575 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Nová mexická kuchyně

Autor: Klíma, Michael Dobromil
Rok: 2002
ISBN: 9788024790596
ISBN: 9788024753461
ISBN: 9788024790602
NKP-CNB: cnb000989442
OCLC Number: (OCoLC)47952958
OCLC Number: (ocolc)47952958
OKCZID: 110048119
Vydání: 1. vyd.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
KLÍMA, Michael Dobromil. Nová mexická kuchyně. 1. vyd. Praha: Grada, 2001. 198 s., [8] s. obr. příl.

Hodnocení: 3.5 / 5 (31 hlasů)


Anotace

Je určena nejen domácnostem, ale i veřejným provozovnám. Úvodní kapitola patří koření, následuje technologie přípravy pokrmů spolu se zařízením kuchyně a hygienickými nároky. Jednotlivé kapitoly se dále věnují předkrmům, nápojům, salátům, kukuřici, marinádám, masu, rybám, plodům moře a zelenině. Autor, odborník na gastronomii a současně znalec Mexika, nezapře osobní zaujetí při zachování všech nezbytných předpokladů zdárného výsledku.

Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení