Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 2892436 obálek a 873661 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Vaříme zdravě bez mléka : vhodné při nesnášenlivosti laktózy nebo alergii na mléčnou bílkovinu : [včetně průvodce potravinami] | |||||||||||||||||||||||
Autor: Maus, Simone Hodnocení: 5.0 / 5 (2 hlasů) AnotacePři nesnášenlivosti laktózy (mléčného cukru) je ideálním řešením dlouhodobá změna stravování. To se snadno řekne, ale hůře dodržuje: Mléčný cukr je obsažen nejen v mléčných výrobcích, ale i v mnoha hotových produktech, kořenících přípravcích a nápojích. To omezuje výběr receptů, vyžaduje prostudování složení potravin a brzdí nakupování. Tato příručka vám díky receptům, nakupovacím tipům a přehledům potravin život bez laktózy usnadní. Pochutnejte si i bez mléčného cukru – recepty na každý den. Dostupné zdroje
|