Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150393 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Mandžuková, Jarmila
Rok: 2005
ISBN: 9788073340681
NKP-CNB: cnb001574687
OCLC Number: (OCoLC)45490907
OCLC Number: (ocolc)45490907
OKCZID: 110099129
Vydání: 3. vyd.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
MANDŽUKOVÁ, Jarmila. Bleskovky v kuchyni. 3. vyd. Praha: Agentura VPK, 2005. 90 s., [16] s. barev. obr. příl. Dobrá kuchyně.
Hodnocení:
5.0 / 5
(3 hlasů)
Vaření má na rozdíl od jiných řemesel zvláštnost v tom, že kromě profesionálních kuchařů je musí zvládnout téměř každá žena, která se každodenně stará o žaludky svých bližních. Není to úkol lehký, neboť musí uvážlivě vybírat z mnoha druhů potravin tak, aby připravovala pokrmy s dobrou chutí, přitažlivým vzhledem a pokud možno co nejrychleji. A právě rychlost přípravy pokrmů byla rozhodujícím kritériem při sestavování této knihy. Protože snem snad každé zaměstnané ženy je jídlo za půlhodinku, přitom nádobí minimálně a navíc spokojené mručení hlavy rodiny.
Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU