Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3147990 obálek a 950128 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Jan Velíšek, Karel Cejpek
Rok: 2008
ISBN: 9788086659121
NKP-CNB: cnb001816158
OCLC Number: (OCoLC)271610682
OCLC Number: (ocolc)271610682
OKCZID: 110117792
Vydání: 1st ed.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
VELÍŠEK, Jan a Karel CEJPEK. Biosynthesis of food components. 1st ed. Tábor: OSSIS, 2008, 497 s. ISBN 978-80-86659-12-1.
Buďte první a doplňte chybějící anotaci.