Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150393 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Rok: c1996
ISBN: 9780824796914
OCLC Number: (OCoLC)34618138
OCLC Number: (ocolc)34618138
OKCZID: 110129132
Vydání: 3rd ed.
Citace (dle ČSN ISO 690):
Food chemistry. 3rd ed. Editor Owen R. FENNEMA. New York: Marcel Dekker, c1996, 1069 s. Food science and technology. ISBN 0-8247-9691-8.
Hodnocení:
5.0 / 5
(6 hlasů)
This timely Third Edition of Fennema's standard text offers up-to-the-minute coverage of the chemical properties of major and minor food constituents, dairy products, and food tissues of plant and animal origin in a logically organized, step-by-step presentation ranging from simple to more complex systems.