Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.
Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150940 obálek a 950590 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.
Autor: Kudlová, Eva a Univerzita Karlova
Rok: 2009
ISBN: 9788024617350
NKP-CNB: cnb002024905
OCLC Number: (OCoLC)607525468
OCLC Number: (ocolc)607525468
OKCZID: 110440760
Vydání: 1. vyd.
Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz
Citace (dle ČSN ISO 690):
KUDLOVÁ, Eva. Hygiena výživy a nutriční epidemiologie. 1. vyd. Praha: Karolinum, 2009. 287 s. Učební texty Univerzity Karlovy v Praze.
Hodnocení:
3.5 / 5
(1 hlasů)
Učební text je určen pro posluchače bakalářského oboru nutriční terapeut, ale i pro další specialisty v oboru výživa. První část, Výživa, se zabývá potravinami, živinami, výživovými doporučeními, různými typy stravování, vztahem mezi výživou a onemocněními i užíváním tabáku. Podává rovněž přehled o hygieně potravin a problematice toxických látek, mikroorganismů a fyzikálních faktorů v souvislosti s potravinami a výživou. Druhá část, Epidemiologie, podává přehled obecné epidemiologie a blíže se zabývá nutriční epidemiologií a epidemiologií neinfekčních i infekčních onemocnění souvisejících s výživou.
Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz