Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3143245 obálek a 948779 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium

Autor: Novák, Václav, Buňka, František a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Rok: 2006
ISBN: 9788073183981
NKP-CNB: cnb001644880
OCLC Number: (OCoLC)85719081
OCLC Number: (ocolc)85719081
OKCZID: 110479204

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
NOVÁK, Václav a František BUŇKA. Základy ekonomiky výživy pro kombinované studium. Vyd. 1. Zlín: Univerzita Tomáše Bati, 2006. Učební texty vysokých škol. ISBN 80-7318-398-6.

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Anotace

Buďte první a doplňte chybějící anotaci.

Napište na knížku první komentář!