Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150518 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Low fat food: koncepce nízkotučné stravy : recepty, sestavení jídelníčku, tipy pro nákup

Autor: Harland, Simone
Rok: 1999
ISBN: 9788072025268
NKP-CNB: cnb000733815
OCLC Number: (OCoLC)42975945
OCLC Number: (ocolc)42975945
OKCZID: 110517161

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
HARLAND, Simone. Low fat food: koncepce nízkotučné stravy : recepty, sestavení jídelníčku, tipy pro nákup. Vyd. 1. Praha: Ikar, 1999. 143 s.

Hodnocení: 3.0 / 5 (2 hlasů)

Digitální objekty

(dostupné po přihlášení )
(dostupné po přihlášení )

Anotace

Recepty a sestavení jídelníčku a tipy pro nákup. Kuchařka s recepty, jak nenáročným způsobem hubnete a zhubnete a navíc budete zdravě jíst.

Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení