Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3150311 obálek a 950589 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí =: Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes

Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí =: Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes
Obr.1: Nejaktuálnější obálka souborného záznamu
detail
Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí =: Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes
Obr.2: Vlastní obálka souborného záznamu

Autor: Nejdl, Josef a Muzeum Chodska (Domažlice, Česko)
Rok: 2010
ISBN: 9788087316092
NKP-CNB: cnb002104468
OCLC Number: (OCoLC)649801838
OCLC Number: (ocolc)649801838
OKCZID: 110559335
Vydání: Vyd. 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
NEJDL, Josef. Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí =: Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes. Vyd. 1. V Domažlicích: Ve spolupráci s Muzeem Chodska v Domažlicích vydalo Nakladatelství Českého lesa, 2010. 95 s.

Hodnocení: 2.8 / 5 (3 hlasů)

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Části díla

Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí = Traditionelle Gerichte des böhmisch-bayerischen Grenzgebietes
Normalizovaný zápis:   tradicni_jidla_cesko-bavorskeho_prihranici_traditionelle_gerichte_des_b_hmisch-bayerischen_grenzgebietes
Tradiční jídla česko-bavorského příhraničí
Normalizovaný zápis:   tradicni_jidla_cesko-bavorskeho_prihranici

Anotace

Kniha obsahuje desítky receptů lidové kuchyně z české - chodské a bavorské strany hranice, které jsou rozděleny do jednotlivých kapitol: polévky, hlavní jídla, omáčky, přílohy, sladkosti, pochutiny. V úvodní kapitole jsou obsaženy historické fotografie vztahující se k tématu knihy. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií představujících jednotlivé recepty a kresbami Jany Šlechtové, které provází čtenáře celou knihou.


Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení

Obr.3: Nejaktuálnější TOC souborného záznamu
detail
Obr.4: Vlastní TOC souborného záznamu