Vyhledávat v databázi titulů je možné dle ISBN, ISSN, EAN, č. ČNB, OCLC či vlastního identifikátoru. Vyhledávat lze i v databázi autorů dle id autority či jména.

Projekt ObalkyKnih.cz sdružuje různé zdroje informací o knížkách do jedné, snadno použitelné webové služby. Naše databáze v tuto chvíli obsahuje 3144537 obálek a 948979 obsahů českých a zahraničních publikací. Naše API využívá většina knihoven v ČR.

Registrovat »    Zapomenuté heslo?

Lahůdková kuchyně: příprava studených lahůdkových pokrmů v domácnosti

Autor: Janků-Sandtnerová, Marie
Rok: 2010
ISBN: 9788074320309
NKP-CNB: cnb002109140
OCLC Number: (OCoLC)655159489
OKCZID: 110562503
Vydání: Vyd. 2., V Pasece 1.

Knihovny.cz    Půjčte si tento titul v knihovně přes portál Knihovny.cz

Citace (dle ČSN ISO 690):
JANKŮ-SANDTNEROVÁ, Marie. Lahůdková kuchyně: příprava studených lahůdkových pokrmů v domácnosti. Vyd. 2., V Pasece 1. Praha ;, Litomyšl: Paseka, 2010. 205 s.

Digitální objekty

(dostupné pouze v této knihovně)
(dostupné pouze v této knihovně)

Další vydání

Vyd. 2. Rok vydání: 1991
Vydání první Rok vydání: 1949



Anotace

Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ale i k různým domácím oslavám a večírkům. V knize nalezneme množství receptů na přípravu pomazánek a obložených chlebíčků, majonéz, paštik, ryb, studených polévek, omáček, masových specialit, zeleninových mís a salátů, sýrů, sladkých zákusků a mnoha dalších lahůdek. Marie Janků-Sandtnerová (1885–1946) byla česká učitelka, autorka kuchařských příruček a propagátorka zdravé výživy. Její kuchařky se dočkaly mnoha vydání a dodnes jsou velmi oblíbené.

Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz



Dostupné zdroje

Přidat komentář a hodnocení